Joko olet kokeillut vihreää smootia?

Valikoimassamme on useita vihreitä smooteja. Vihreä smooti eroaa hedelmäisistä ja kermaisista smooteista lähinnä sisältönsä vuoksi. Se voi olla kirpeä, makea tai jopa hedelmäinen, mutta yleisesti ottaen se on väriltään vihreä joko vihreiden kasvisten tai levän vuoksi. Vihreään smootiin voi laittaa esimerkiksi avokadoa, salaattia, pinaattia tai spirulinaa. Näitä aineksia voidaan maustaa esimerkiksi hedelmien ja mausteiden avulla. Näin hedelmät ja vihannekset voi nauttia helposti ja herkullisesti.

Sweet Greens on makea vihersmooti, josta on helppo aloittaa tutustuminen vihersmooteihin. Se sisältää lähdevettä, banaania, lucumaa, liotettuja taateleita, spirulinaa, viherjauhetta, hunajaa ja kanelia. Hunaja ja taatelit tekevät siitä makeamman ja banaani tekee koostumuksesta kermaisemman. Vihreät energiaboosterit menevät siinä sivussa kuin huomaamatta!

Leväparoni on yksi vihreistä smooteistamme, ja se on oikea mineraaliboosteri. Se on sekoitus spirulinaa, inkivääriä, chiliä, oliiviöljyä, macaa, lucumaa, oliiviöljyä, päärynää, suolaa ja hunajaa. Raaka-aineet sisältävät runsaasti mineraaleja, antioksidantteja sekä spiruliina lisää sekoitukseen proteiineja. Inkivääri raikastaa makua, päärynä ja hunaja tekevät siitä makeamman ja chili antaa potkua.

Mentalisti on puhdistava eliksiiri, joka sisältää viherjauheesta, MSM:stä, spirulinasta ja liquid lightista tehdyn vihreän jääpalan, kookosöljyä, chiahyytelöä, lähdevettä ja siivun sitruunaa. Jääpala tuo siihen runsaasti antioksidantteja ja sitruuna raikastaa kokonaisuutta. Tämän terveyspommin vaikutukset tuntee jo ulos kävellessä.

green-422995_960_720Vihreä on yksi puhdistavista smooteistamme. Se on yllättävän hedelmäinen, sillä se on tehty päärynästä, klementiineistä, sitruunasta, viherjauheesta, kylmäpuristetusta kookosöljystä, spirulinasta, chilistä, inkivääristä, puhdistamattomasta merisuolasta ja piparminttuöljystä. Minttu tekee tästä smootista raikkaan kun taas chili tuo vastapainona kuumuutta. Spirulina lisää siihen proteiiniä, vitamiineja ja antioksidantteja, yhdessä viherjauheen kanssa antaa sille kauniin vihreän värin. Hedelmät tuovat makeutta ja lisää makua.

Vihersmootit ovat yleisesti ottaen kevyempiä kuin monet marjaiset ja kermaiset smootit, sillä ne tehdään veteen ja sisältävät paljon vesipitoisia kasviksia. Ne ovat freesi ja ravintopitoinen vaihtoehto maitopitoisille pirtelöille ja smooteille. Mikäli joku smooti on sinusta erityisen hyvä ja haluaisit sisällyttää sen jokapäiväiseen elämääsi, kysy meiltä reseptiä. Meiltä on ilmestynyt myös kirjanen, josta löytyvät parhaat smootit.