Kermaiset ja täyteläiset smootit

Shasan valikoimiin kuuluvat myös kermaiset ja täyteläisemmät smootit – ilman kermaa tietenkin. Nämä smootit tarjoavat myös runsaasti ravintoaineita ja täyttävät vatsan terveellisesti. Ne ovat hyvä vaihtoehto paljon treenaavalle tai raskasta työtäsmoothies-785679_960_720 tekevälle. Niiden koostumus muistuttaa perinteistä smootia tai pirtelöä enemmän kuin vihreät smootit. Voit myös kokeilla suosikkejamme itse kotikeittiössä reseptikirjamme avulla.

Puntti on juuri sitä miltä kuulostaa. Se on proteiinipainotteinen smooti, joka tarjoaa ruokaisan juomaelämyksen. Siihen tulee banaania, mustikkaa, lucumaa, hampunsiemeniä, hamppuproteiinijauhetta, inkivääriä, chiansiemeniä, viherjauhetta ja macaa. Hampunsiemenillä on erittäin hyvä aminohappoprofiili ja niissä on runsaasti proteiiniä. Chiansiemenet tuovat smootiin lisää proteiinia, mustikka makeuttaa ja banaani saa aikaan kermaisen koostumuksen.

Chocoleidi on yksi suosikeistamme. Se on kermaisen suklainen herkku niille, jotka pitävät makeasta. Reseptiin tulee liotettuja manteleita, hunajaa, kaakaojauhetta, liotettuja aprikooseja, kookosöljyä ja suolaa. Liottaminen tekee manteleista ja aprikooseista helpommin sulavia ja aktivoi ravintoaineita. Mantelit tekevät juomasta ihanan kermaisen ja makeutusaineena toimii hunaja, jossa on paljon antioksidantteja. Täydellinen palkinto raskaan päivän lomassa tai treenin jälkeen!

Fyysinen preesens on myös proteiinismooti. Se sisältää raakamaitoa tai cashew-maitoa, kananmunaa, vaniljaproteiiniä, kookoshiutaleita, mesquitea, steviaa ja kanelia. Tämä smooti tarjoaa kermaisen pehmeän makuelämyksen, josta ei ravintoaineita puutu. Raakamaito tai cashew-maito ja kananmuna tekevät juomasta kermaisen ja lisävät proteiiniä ja kalsiumia. Kookoshiutaleet lisäävät eksoottisen makuvivahteen, joka taittuu kanelilla.

Sun Fire tarjoaa mayahenkisen suklaaelämyksen. Siihen tulee cashew-maitoa, chocolate blissiä, goji-marjojen liotusvettä, tocotrienolsia, macaa, sun fire- suolaa, rainforest rushia ja vanilja-agave-siirappia. Yhdistelmä on todellakin harvinainen löytö Suomen smootimarkkinoilla, mutta tarjoaa totisesti uskomattoman makuelämyksen. Cashewmaidon kermaisuus luo vankan pohjan muille mauille, ja raakakaakao sopii mainiosti herkkusuille, jotka kaipaavat terveellisempiä vaihtoehtoja. Täydellinen välipala.

Kahvi on kahvia ja sieniä yhdistelevä smooti. Se stimuloi ja virkistää esimerkiksi työpäivän lomassa. Juomaan tulee CafeCepsiä, liotettuja taateleita, cashewpähkinöitä, lesitiiniä, kookosöljyä, kaakaojauhetta, vanilja-agavea, maitakea ja muskottipähkinää. Raaka-aineet yhdistyvät herkulliseksi lattetyyppiseksi kahvijuomaksi, joka saa makeutensa vaniljanmakuisesta agavesiirapista sekä taateleista ja kermaisuutensa täyteläisistä cashewpähkinöistä. Kokeile sinäkin kahvia uudessa muodossa.