Mitä arvoja Shasa edustaa

Kävi hyvä tuuri, että meidän kolmen tiet kohtasivat. Huomasimme hyvin nopeasti, että meillä oli samanlainen arvomaailma, ja halusimme perustaa Shasan samantyyppisistä syistä. Meidän kaikkien tavoitteena oli levittää tietoa paremmasta ruoasta sekä siitä saatavasta hyvinvoinnista. “Suomi foodeille” on meidän missiomme. Aloitamme Jyväskylästä ja Tampereelta, ja toivomme, että Downtown_Tampere4mahdollisimman moni saa hyvää mieltä ja terveyttä avullamme. Tavoitteenamme on kertoa, kuinka paljon luomu ja superfoodit ovat auttaneet meitä. Emme halua vaatia tai pyytää ihmisiä luopumaan mistään, vaan toivomme, että pystymme näyttämään kuinka helposti ja hyvin monia epäterveellisiä raaka-aineita voi korvata paremmilla vaihtoehdoilla.

Meidän arvomaailmamme jakautuu kolmeen kohtaan. Ensimmäinenä on asiakaskunta. Asiakkaiden hyvinvointi ja palvelu tulee meille ykkösenä. He ovat meidän elinehtomme, ja tähtäämme tekemään parhaamme heidän hyväkseen. Tahdomme auttaa heitä kaikin mahdollisin tavoin olemalla aidosti kiinnostuneita heidän tarpeistaan, sekä tarjota heille parasta mahdollista asiakaspalvelua.

Toinen arvomme on työntekijät, sekä heidän tarpeensa ja toiveensa. Haluamme huolehtia heistä niin hyvin kuin mahdollista. Tähtäämme siihen, että jokainen Shasan työntekijä kykenee omalla esimerkillään näyttämään muille tietä parempaan elämään ja muutokseen. Tahdomme, että he voivat näyttää, että Shasa on parhain mahdollinen tapa oppia, sillä uskomme, että maailman paras oppija selättää aina maailman viisaimmankin miehen. Työntekijämme johtavat muutosta.

Kolmantena on yhteiskunta. Yhteiskuntaan osallistuminen ja sen parantaminen omalta osaltamme on meille tärkeää. Terveellisen ruokavalion tietoisuuden kasvattaminen ja hyvinvoinnin lisääminen on yhteiskunnallisesti tärkeää. Pyrimme tekemään parhaamme, jotta nämä arvot oikeasti näkyvät meidän jokapäiväisissä toimissamme, eivätkä jää vain sanoiksi paperilla.

Koska arvomme ja missiomme ovat kovat, myös käytännön tavoitteiden on oltava kovat. Tämän vuoksi haluamme alusta alkaen kasvattaa tietoisuutta ja laajentaa liikettämme. Tavoitteenamme oli saada pystyyn neljä liikettä ensimmäisen toimintavuoden aikana. Aloitimme Jyväskylällä ja Tampereella. Tietoisuus ruokavaliosta ja terveellisemmistä vaihtoehdoista on kasvussa, joten Shasalla on hyvä sauma kasvattaa asiakaspohjaa. Toivon mukaan tulevaisuudessa toimintamme monipuolistuu, ja meillä on laaja ja vakaa asiakaspohja, sekä yhä uudet ihmiset löytävät palvelumme ajan kuluessa. Toistaiseksi keskitymme tuottamaan ensiluokkaisia tuotteita ja hyvää palvelua.